lördag 12 april 2008

Vår present


I morse vaknade vi av att det var snö ute, vi hade tänkt att dra igång igen idag med vårat Taklyft efter nästan 2 månaders paus och fixa den sista plåten på taket men tji fick vi för det.

Men våra katter tycket det är vår och har redan presenta oss med X-antal möss och fåglar i både levande och död form under de senaste veckorna. De är stolta jägare och MÅSTE visa sitt byter för husse och matte och visa hur duktiga de är, våran förtjusning är dok inte lika stor!
På bilden så sitter Titus i tvätthögen i Tvättstugan en kväll och har börjat avnjuta sin "delikata" måltid. Om ni tittar lite närmre så ser ni att det ligger fjädrar på de röda byxorna, det är rester från samma morgon men vi hann slänga ut fågeln innan hela tvättstugan förvandlades till ett dun moln.

För att få ut musen var tillslut husse tvungen att bära ut Titus med Titus hade fångsten i munnen eftersom han vägrade släppa den. Det hela slutade med att Titus tappade musen och husse trampade på musen innan den tillslut blev utslängd.... urk
Var inte musen död innan dess så var den definitivt det efter den behandlingen.


Today we were going to finish some of the last work on the roof but when we woke up it was snow outdoors this morning so we have to change our plans a bit.

Our cats are proud hunters, and every time they catches something they has to show it for their owners. But we are not so happy over this. Titus is sitting on the laundry and watching over his pray.

4 kommentarer:

Ika sa...

Urk är väl det minsta man kan säga när de fyrbenta kompisarna tar med sig lite egen mat hem.Inget roligt att vara ute och fixa i detta gråa väder ändå.

huga sa...

usch då!! en stark anledning varför jag inte gillar katter speciellt mycket...en annan avgörande anledning kallas allergi..!

det kanske blir bättre väder imorrn? ;)

synne sa...

Vilken god frukost hehe.....Har ingen katt, egen alltså. Lånar grannens både ofta och tätt.
Hoppas han inte presenterat sin fångst på huvudkudden någon gång. Det gjorde min katt för många år sen....
Medans jag låg i sängen.....
ska så frön i helgen....Det är väl dax för det nu tänker jag.
Ha en fin lördagskväll.
Kram Synne :D

KaosHouse sa...

Katter är mysiga djur, ibland ...och ibland inte kan man konstatera. :) Våra katter är innekatter och vi har därföe varit skonade från såna här presenter. Hittade dock en huvudlös mus när vi kom hem fr semestern förut... Urk! (Att de är innekatter beror bla.a. på att där vi bor försvann över 20 katter...)

Trist med snön - och så typiskt att den ska komma när man ska dra igång nånting!

Bra annars med dig?