måndag 6 april 2009

Vårtecken - En Salig Blandning

Mina vintergäck har äntligen kommit upp och de förökar sig mer och mer för varje år om än långsamt. I år är det nog dubbelt så många blommor mot förra året, men det kommer nog att dröja tills jag får den matta av Vintergäck jag drömmer om.

Krokusarna under Magnolian är mina favoriter de blommar så underbart vacker och jag kan inte låta bli att återkomma till dem hela tiden.
Grillen kom ju faktiskt fram redan för två veckor sedan men den blev inte fotograferad då. I lördags så låg en rostbiff i ensamt majestät i den något stora grillen för grillning men ack så gott det blev.
Sist en något dålig bild på min planterings låda som äntligen har blivit sådd för en vecka sedan lite sent om sides. Men döm om min förvåning när jag kolla i den ena idag och såg att Blomman för dagen har redan grott och massor med små groddar var på väg upp.

Blomsterkursen jag gick på i söndags var helt underbar och i morgon kommer jag visa er vad jag gjorde. Jag kommer också visa lite runt om kring de närmsta dagarna för miljön vi vistades i var otroligt vacker.

2 kommentarer:

Lilla Huset sa...

Åh, vad härligt med vintergäcken. Det är en vårblomma som inte vill hos mig, hur många gånger jag än försöker. De ser ut som små solar./Merja

Ovala Drömmar sa...

Åh titta, grilla är verkligen en vårtecken i min bok! Jag efterlyste faktiskt det i min blogg, hoppet om att någon annan i vårteckensutmaningen fotat sitt grillande. Jag har nämnligen inte fått tillfälle att grilla än i år, å jag är SÅ sugen!

Fina vårbilder!!
Kram Veronica