lördag 25 april 2009

Möbel planer
Angående förra inlägget så kan jag hålla med om att man inte ska måla över gamla möbler, men den här möbeln är inte så gammal och det finns ett överflöd av sådana skåp så jag är tveksam att det någonsin kommer bli något värde på dem.
Men slutsatsen är att när övervåningen väl är färdig så kommer skåpet att flyttas från sommarstugan hem till oss och få en plats på bottenvåningen där idag det finns en vägg mellan dagens vardagsrum och makens kontor är. Den kommer att få behålla original färgen i början och så får vi se om vi gillar det eller jag får för mig att måla om den.
Sen så kommer jag inte har riktig lika mycket prylar i och på skåpet som det är idag på bilden. Sen mina föräldrar gick bort så har tiden stått still i mitt föräldrar hem/ sommarstuga, ork och tid har inte riktigt funnits tyvärr för att röja upp allt.

Ovan har vi nästa sak som kommer att flyttas från sommarstugan, den här gamla moraklockan och den lovar jag er att den kommer jag inte att måla om. Men tyvärr tror jag att det är någon före mig som har gjort det för under den grå vita färgen finns det en grön blå färg som skymtar här och var. Klockan är så gamal så att uret bara har en timvisare och saknar minutvisare.

Sen så måste jag meddela att jag sedan helgen då vi fällde granen mått extremt bra och mitt illamående är nu mera borta sen tre veckor!!
Det blev totalt 17 veckor med illamående, från vecka 7 till 24 men nu mår jag desto bättre och det är så skönt.1 kommentar:

Ika sa...

Härligt att höra att du mår bra, nu kan du njuta av solen i lugn o ro.