söndag 26 april 2009

Häckande kisse?Man upphör inte att förvånas över katternas liv ibland. Idag så såg vi inte röken av Smilla på hela dagen tills jag till min stora förvåning av en slump såg Smilla kravla sig ur en uggleholk som finns i en tall i utkanten på våran tomt ca 4 meter upp i luften.

Det var en något trött och yrvaken kisse som kikade ner på matten, för jag kunde självklart inte motstå frestelsen att fotografera.

En något yrvaken Smilla kika ner på matte och undrar vad i hela friden gör hon egentligen med den där svarta tingesten (kameran) framför ansiktet.
Efter lite funderarnde så påbörjar Smilla sin färd nerför och till mattes förskräcklse inte så säkra nerfärd.

Om det har funnits några fåglar som har funderat på att häcka i den där holken så kan jag bara konstatera att det antingen flytt sin kos eller blivit kattmat. Smilla visste vad hon gjorde när hon bestämde sig för att häcka i holken däremot...

4 kommentarer:

synne sa...

Sicken kisse....
Hon ser ju bra morsk ut där hon sitter på holken då hehe....
Förhoppningsvis har holken inte haft några hyresgäster utan den är tom. Det kanske kommer någon nu då Smilla flyttat ut.
Kul att se när hon klättrar ner.
Hoppas det är bra med magen..
Kramen Synne.

Tinnar och torn sa...

Hahaha...vad härligt! Nog för att våra kissar ibland sitter på vakt utanför en holk men I holken, det tog ju priset! Kram Petronella

Ika sa...

Kattmat ja så länge de äter upp det de tar hem o inte lämnar det på golvet så att man snubblar över dem barfota på morgonen så helt ok.......

Linda V sa...

Haha, rolig kisse! Hade hon legat där och sovit hela dagen? Vår kisse gillar också att sitta på holkarna (men han kommer inte in!):
http://lindastradgard.blogspot.com/2007/04/ravis-bilder.html