söndag 5 april 2009

Blomsterkurs - påsk arrengemang
Idag ska jag iväg på Blomsterkurs och temat är påskarrangemang och det ska bli så kul!
Vi får väl se vad jag lyckas åstakomma och om det blir något som jag vågar visa här ute.

Det blev inte 8 släpvagnslass till tippen i går utan "bara" 6 st var av 5 av dessa var bara grangrenar. Översta bilden är på innan vi startade röjningsarbetet och nedesta är den snygga högen med grankubb som finns kvar. och i bakgrunden syns grannens altan och hus som låg i farozonen för trädet och vi har börjat prata om att få dit en snygg häck av något slag som inte blir riktigt lika högt. Båda jag och maken var helt slut efteråt och fram för allt mina fogar trots att jag hade foglossningsbälte på hela tiden. Jag kom inte ur soffan på kvällen och kunde knappt gå fast idag är det bättre igen.Kvällen avslutades med en riktigt god middag på tu man hand med levande ljus. Det blev en perfekt grillad rostbiff med rosmarinskryddade klyftpotatis, en ljuvligt god sås och sallad.


4 kommentarer:

Vimsingen sa...

Wow, ni måste ha slitit. Vi lyckades få med i kontraktet med vår trädfällare att han tog med sig alla grenar och bara lämnade den björkved som gick och använda. För visst är det tugnt att bära rist och grenar för att inte tala om stammen.

Har ni använt panelskivan? VI är lite sugna på att använda den i sommarstugan där vi ska göra om matrummet under påsken.

/Vimsingen

Linda V sa...

Nu slutar du bära och lägger dig i soffan och käkar praliner resten av graviditeten!

Ika sa...

Gott med en ordentlig middag efter en tuff dag. Se nu till att vila framöver!

Taklyftet sa...

Vimsingen, vi kunde ha fått med att de tog med allt ris för oss också men då hade vi fått betala dubbelt så mycket. Sen bor vi bara 5 minuters kör väg från återviningsstationen så det gick snabbt att köra.
Det blir nog inte panelskivan tillslut, maken och jag har nog äntligen kommit till en förlikning vad det gäller takbeklädnad och det blir nog panel av något slag för våran lokale bygghandlare kunde ge oss ett väldigt bra pris.

Linda: Jag ska försöka, men kan nog inte lova.... är på tok för rastlös och vill för mycket ;-)

Ika: Som jag sa till Linda ska försöka ta det lungt men det är svårt, jag vill så mycket.