onsdag 22 april 2009

Rivning av tapeter och ännu mer spacklingHelgens och veckans sysselsättning för mig har varit att riva all gamla tapet i makens kontor och som ska bli det framtida trapp schaktet, den luktade inpyrd rök av förra ägaren när jag blötte upp den. Sen så har det varit spackling och lite till spackling som har gällt, så nu är det stora rummet och barnkammaren nästan klart.

Maken har äntligen efter en hel del funderade, svärande, snickrande och rivande av det han har satt upp äntligen fått upp det första omgången foder runt de två första takfönserna och nu påbörjat de nästa 4 st i sovrummet. Vissa saker tar väldigt mycket mer tid än man tror kan man helt klart konstatera.

Innan vi får dit trappen vill vi ha all spackling, slipning, få upp takpanelen och helst all målning klar för då slipper vi klä in trappan allt för mycket och skydda den mot allt damm och skräp som flyger runt för tillfället. Men om vi lyckas med den planen är nog en annan femma.

För övrigt har det varit en bedrövlig dag idag, idag kom ett varsel till som berör många jag jobbar med. Det är så tråkigt att se deras oro och vånda samtidigt som man själv är själaglad över att man ännu inte är drabbad.


1 kommentar:

Ika sa...

Vilken skillnad ett hål i taket kan göra. Vi kämpar med bygglovet. Väntar på Byggnadsnämdens möte i maj, weeee!! Eller inte......