söndag 12 augusti 2007

Skyffla lös ull


Bild från Velux hemsida

Det här är en bild på hur fönsterna kommer att se ut i vårat sovrum på övervåningen.
Vi har valt att sätta Velux takfönster ovanförvarandra och låta dem gå ända ut till ytterväggen för att få in så mycket ljus som möjligt.

Gårdagen gick mest åt till att skyffla lösull på vinden fast vid middagstid så blev det för varmt och vi tog en siesta och gjorde en utflyckt till en lite badsjö vid Inseros.
Nu är halva vinden tömd på lösull och ca 70 säckar är fyllda... det börjar arta sig!

This is a picture shows how the windows will look in our future bedroom.
We have chosen to put Velux roof windows on top of each other and let them go all the way out to the outer wall to get as much light as possible.

Most of the day yesterday went to shovel the lose isolation, but at dinnertime it was to worm and we went for a bathing tip to a local lake.
No is half of the attic cleared from isolation and 70 sacks are filled.... it starts to come along.5 kommentarer:

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

hej!vilken super trevlig blogg du har! de där fönstren ser jättefina ut. Det blir så vackert med mycket ljus. Ha det gott. Kram

Marie sa...

Vad skönt att halva ullen är borta. Ni är superduktiga på att jobba :) även med ingen mat i magen......

Uppe på vinden sa...

Jösses vilket slitgöra ni pysslar med i värmen!! Men bra resultat kräver väl det.... Hoppas ni snart närmar er stadiet då det Roliga kan börja, inredandet!! Kram på dig!

Poppins sa...

Hej! Tack för besöket på min sida. Här var det jätteroligt att kika in! Och så glad jag blev över att musen klarade sig och kunde rymma till skogs.
Läste med intresse din vånda över färgval. Ja, det kan inte vara lätt. Alla kombinationer på vackra fasade du visar är ju fantastiska. Men vad passar just till ert hus? Vad var originalfärgen? Ibland kan det vara den som är den "rätta".

Jenny sa...

Tackar poppins för dina visa ord. Vi är nog inne på det du säger fast vi kommer att öka styrkan lite i färgerna för att de ska ha lite mer "stunns" men de ska inte bli grälla.

Ska iväg i veckan och köpa provburkar och återkommer med resultat.