söndag 5 augusti 2007

Hemma igen från radioskuggornas Småland!

Och så var man tillbaka till verkligheten igen och det är sista dagen på semestern.... suck!

Som jag misstänkte så fanns det knappt någon täckning för mobiltelefonerna, den vanliga telefonen hade så klart åskan tagit och 3G för mobilen fungrerade inte utan bara GSM-nätet... så min kära man fick klara sig utan datoruppkoppling och jag också för den delen ... ;-)

Vi hann med att besöka vänner, vänner besökte oss, umgås med släkten, diverse renoveringsjobb och en utflyckt till Linnes Råshult och Möckelsnäs (ett reportage kommer senare). Jag kan varmt rekomendera ett besök till alla som har vägarna förbi.

Här kommer någar stämningsbilder från den småländska idyllen.

Ett skepp kommer lastat på väg till Småland.Lite svampplockning hann vi med.
Den gamla logdörren har sett sina bästa dagar så gubben och svärfar tog sig an den och gjorde en ny.Svärfar i farten och allt skräp som döljer sig bakom dörren.
Jag är imponerard över takten svärfar håller när han jobbar med tanke på att han är 81 år.Så här såg äkta maken ut efter en dags hårt slit tillsammans med sin far ;-). Titus, katten, behövde också ta igen sig efter en hård dags mus, sork, mullvard och fågel jagande.Den nya dörren ser man i mitten av ladan och den gamla står lutad mot väggen.Bara en vacker bild som jag inte kunde motstå.Mjölkannorna står utmedvägen utanför ladan som det gjorde när min mor var liten

2 kommentarer:

Annika Binfield sa...

Hayden och jag har tittat på eran blogg och tycker det var riktigt trevligt. Hayden kom ihåg att han hade varit på eran lantgård.

Jenny sa...

Kul att Hyden kommer ihåg besöket. Ni får komma på besök när ni kommer hem för dopet!