tisdag 21 augusti 2007

Husfärgs letande snart över!


Husfärgsletandet är nog snart över!

I byn som jag gick i skola 1-9 så hittade jag det här huset och jag bara älskar färgkombinationen, det är lite dålig färgåtergivning på bilderna för det var sent på kvällen när jag tog dem. Dum som jag var så knackade jag inte på och frågade vad det var för färg de målat huset med... varför är man alltid efterklok?
Men jag har lyckats få tag på addressen och vem som bor där så i kväll ska jag ringa till dem och fråga. De lär ju undra vad det är vad det är för galning som ringer och vill ha reda på deras hus färg.... återstår att se hur det här lyckas och hur mycket jag göra bort mig...

The house color search is soon coming to an end!
I found a house in the village where I went to school and I just love the color combinations. The pictures has a bad color resemblance due to they are taken when the sun went down. I didn't occur to me that I could knock on the door and ask the house owner what color they have just. But I have manage to find there address and phone no so I will call them tonight and ask them. They will probably wonder who is the maniac who is calling for there house color... it remains to see how much of a fool I make of my self.4 kommentarer:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

halloj!
*kikar tillbaka*
ställer in en bukett med solrosor, alldeles nyplockade i egen täppa.
Finwmang med nya läsare, du är så välkommen så!
Ha en lycklig dag!

Lallis sa...

Ja, men det kommer säkert att gå bra.
Möjligen blir de kke lite ställda först bara.*fniss*
Kram Lallis

Lotta sa...

Vilket vackert hus, och underbar färgsättning.

Vad skoj att jag kunde ge ett tips, jag är helnöjd med mina två smideskronor i alla fall, har ju inte sett några andra saker från Two faces i verkligheten, men på hemsidan fanns där mycket fint!

Ha det gott!

Lotta

Uppe på vinden sa...

Så fint hus och färgen ser behaglig ut! Hoppas du får tag på rätt nyans! Jag gick på gymnasiet i Halmstad, sannarp, studenten 94.... Må gott! Kram!