tisdag 14 augusti 2007

Öppet till nockHuset kommer att vara öppet i nock i del av övervåningen där all rummet kommer att vara för att ge så stor volym som möjligt.
Jag får titta på dessa bilder och drömma mig iväg till det skede då vi kan välja tapeter och börja inreda under tiden vi håller på att skyffla lös ull. Fast i dag börja vi se ett ljus i tunnel 4-5 timmar jobb till sen är vi klara!

3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Hejsan
Tack för titten i min blogg. Vilka vackra bilder du har lagt in. Jag kan lägga ihop dem och se hur ditt hus kommer att se ut och det blir nog jättebra.
Jag gillade din beskrivning av bloggen skarpt, känner igen mig i det där med "diverse projekt till makens fasa". Han tycker att jag aldrig sitter still.

Uppe på vinden sa...

Visst är det skönt att kunna drömma sig bort när det är som värst i renoveringsarbete! Hoppas att din lilla kisse uthärdar kommande tiden som innekatt! Skäm bort henne lite extra.... Kram!

linnea-maria sa...

Hej igen
Klart du får använda mitt recept på örtsalt. Annars skulle jag inte lägga ut det ;-). Det är ju ett ganska bra sätt att få användning för kryddorna när de börjat blomma och kanske inte ger så mycket smak, eller ett sätt att använda lökblast, för det har jag också haft i... Ha det så gott // linnea