måndag 3 november 2008

Jävla elände!!!
Jag skrev för några dagar sedan att jag tycket det var nog med elände runt om kring oss och det skulle jag inte ha sagt.
Vi har precis fått reda på makens barndoms kamrat har gått bort i cancer 43 år gammal och vi ska på begravning nästa fredag. Maken och två killar till var som Knatte, Fjatte och Tjatte under uppväxt åren och nu är en borta.

Livet känns inte rättvist för tillfället!6 kommentarer:

Från koja till slott sa...

Usch vännen, det var inte roligt alls! Lider med er, vet hur det är när människor rycks bort alltför tidigt... Även jag har haft en riktig skitdag, men inget i jämeförelse med er.
Hoppas du får en bra veck trots omständigheterna.
Kram Pernilla

ColonialEast sa...

Usch och fy vad jobbigt!
Det är så hemskt och höra om unga människor som inte får leva. Konstigt att det är så svårt att riktigt uppskatta allt man har medans man har det. Skickar en kram! Kram!!

Vimsingen sa...

Jag lider verkligen med er. Jag förstår att ni har haft ett tuft år och det ena kommer efter det andra som känns så orättvist och onödigt. Tänker på er, många kramar

/Vimsingen

Tinnar och torn sa...

Amen va fanken!! Det jag skrev igår verkar inte ha börjat gälla ännu då! Det är så tragiskt när så unga personer dör. Ta hand om er nu. Kramar till er båda/ Petronella

synne sa...

Livet kommer med många olika prövningar och överraskningar.
Det här är nog en av de värsta prövningarna som kan inträffa. Att ta slutgiltigt farväl av någon man känner.
Sänder kondoleringstankar till er nu.
kram Synne.

huga sa...

nämen ååå..tyckte pappa (71) var för ung för att dö, men 43...kära värld. Styrkekramar och tankar till er.