söndag 2 november 2008

Inredning lilla kontoret


Foto: Okänd

Jag har börjat fundera lite på inredning och färger så smått. Jag och maken tog en inspirations runda till de närmsta byggfirmorna i lördags och vi har kommit fram till att vi vill ha någon form av pärlspånt i taket och på snedtaken och den ska antingen vara vitlaserad eller vitmålad.

Jag har fått en award till av Gamla Mejeriet, tack vännen!
Den här gången skickar jag inte vidare för alla har fått den nu känns det som, så därför säger jag att du som kikar förbi och inte har fått en utmärkelsen har fått den!

3 kommentarer:

Nicolinas boning sa...

Tack för din kommentar hos mig...och för utmärkelsen:-)
Ibland behöver man uppmuntras lite grann, och det känns faktiskt roligt att sitta framför datorn nu ikväll!
Det är ett tag sen som det kändes bra att göra det.
Ha en bra vecka!
Kramar/Birgitta

Tinnar och torn sa...

Hejsan!
Har missat en hel del inlägg känns det som. Nu fick jag klart för mej hur långt ni hunnit. Jag har haft svårt att greppa det riktigt. När man ser bilder på huset så ser det ju så klart ut. Jag vet att ni hade det lite kämpigt ett tag med bruten arm och Borrelia och svärmor som var krasslig men jag hade ingen aning om att ni dessutom haft ett dödsfall i familjen, måste missat det helt. Det får en att tänka till...jag menar 42år!! och så små barn, så himla orättvist. Tycker ni är starka som orkar streta på trots all skit rent ut sagt ni fått utstå den sista året! Nu är det nog och inge mer otur för er nu bestämmer jag härmed!! Kram Petronella

Taklyftet sa...

Birgitta jag får hoppas på att du inte ger upp bloggningen.

Petronella, tyvärr får jag säga att våran otur tydligen inte har vänt. Fick just veta att makens barndomskamrat har gått bort i cancer och vi ska på begravning nästa fredag.