tisdag 31 mars 2009

Uterums drömmar
Bilder: Country Living

Jag sitter hemma med feber och är vrål förkyld så jag får trösta mig med att drömma om ett uterum och det inte blir den längtan bättre av att våren är här. Visst kan inte låta bli att drägla över sådana här bilder?

En av mina kollegor var hemma förra veckan och var sjuk och men han lyckades tydligen smitta mig med något som påminner om sarsviruset... mja inte riktigt så illa är det men frisk är jag inte utan sitter och huttrar och febern bara stiger. Jag mådde inte vidare i morse men pallrade mig iväg till jobbet ändå i morse för jag hade några möten jag var tvungen att gå på men vid lunch så fick jag kasta in handduken och åka hem och har legat och sovit till nu.
Jag har inte tid att var sjuk eftersom jag har varit rätt mycket borta från jobbet de senaste månaderna men vi får väl se hur länge det dröjer innan man blir av med förkylnings eländet.

4 kommentarer:

huga sa...

ooo vilka fina bilder! sitter o klurar på nån slags pergola här..men om det blir sååå avancerat vet jag inte!

hoppas febern ger med sig snart!
kramelikram

Skatan sa...

Hej!

Huvva - hopps du får krya på dig snart. Oj så länge sedan jag var in här! Nu måste jag kika runt och se hur det går för er!!! Hoppas allt är bra.

Kram och sov gott.

/Anna Skata

Merja sa...

Verkligen fint uterum.Dreglar oxå;)
Krya på dig

Ika sa...

Stanna nu hemma o ligg kvar i sängen så att du blir ordentligt frisk.