måndag 2 mars 2009

Klätter apor till kissar
Vår små ögonstenar Smilla (vit kisse) och Titus (spräcklig kisse) har nu mera kommit underfund med att det finns ett nytt jättestort oupptäckt område i huset som MÅSTE undersökas minst 5 gånger om dagen. De har efter en del missöden då matte och huss ibland vaknade mitt i natten av att en katt trillade ner från stegen med ett brak blivit riktigt duktiga på att gå i stege så nu mera springer de obehindrat upp och ner. Vi behöver definitivt inte gå på cirkus för att kolla på katter som kan konster utan det är bara kolla i kissarna när de klättrar upp och ner, det är rätt underhållande.

På tal om stegar och den framtida trappan, i förra veckan var Idala trappan här och gjorde en sista uppmätning av trapphålet så nu är våran trapp äntligen beställd och kommer att anlända i början av Maj. Vi ville inte ha den innan dess för vi vill inte förstöra den med allt byggdam och skräp och den skulle vara mer i vägen än till nytta innan vi har fått upp alla bygg skivor, takpanel och allt annat skrymande.Då här ser det ut när Titus skuttar ner för trappen i full fart. Han är nu mera för snabb för att matte ska hinna få fram kameran och ta ett vettigt kort.


2 kommentarer:

Vimsingen sa...

Kul, ser men spänning fram emot att se er trappa!
/Vimsingen

Ika sa...

Maj alltså, kommer bli välidgt skoj att få se om det verkligen är så att vi valt nästan samma trappa.

Katterna ser bara för fräcka ut där på stegen. Kan tänka mig att det har gått livat till på nätterna.
Vaknade själv av att grannkatten låg o sov vid vår kattlucka i natt o den ena katten satt där o morra åt den tills jag kom ut i nattlinnet. Då fasen fick de fart o flög fram över tomten.

Bygglovet, asså jag vet inte men att gå i länsrätten för att få bygga 2 meter. Effektiva kommunen nr 1!!

Kommer inte på kursen på torsdag, är något uppgiven.