tisdag 3 mars 2009

Helgens förehavanden

Vi gick inte bara runt och njöt av solen i helgen utan vi jobbade faktiskt en del också.
Nu mera har större delar av övervåningens väggar OSB och gips skivor och det som saknas väntar på att rörmokaren kommer på onsdag och koppar in avloppet och kopplingar till handfat och dusch sen kan vi sätta upp de sista väggarna till helgen.

Fru Taklyft har också börjat ägna mig åt att spackla och slipa väggarna efter hand som de blir färdiga och byggmaterial inte står i vägen.
Mina dörrar har fått ta en paus från målandet pga att det yr för mycket damm av allt slipande, sågande osv, men förhoppningsvis kommer jag att ta upp målandet av dem efter nästa helg för jag längtar så att byta ut dem som är på bottenvåningen.Vi blev också färdiga med att gipsa badrummet med våtrumsgips. Usch vilket hemskt material våtrumsgips är, det var tom värre än isolering när det gäller stickighet och kli skalan men nu är det över.


4 kommentarer:

Vimsingen sa...

Spännande! Så roligt att följa hur det går framåt för er!
/Vimsingen

Linda V sa...

men nu är det ju nästan bara tapetseringen kvar! ;-) Nä, jag kan inte komma på torsdag. Hade inte kollat almanackan ordentligt... grr. Men jag kommer på nästa om inget kommer i vägen!

Ika sa...

När gipset är uppe o slipningen kvar då är det inte långt kvar. Heja heja va det går undan nu!

Hoppas ni får en trevlig kväll på torsdag!

Linda V sa...

Asch då, stackars henne. Men då kanske jag kan komma med på båda kurstillfällena för det blir nog en ny tid skulle jag tro.

Hoppas det är bra med dig!