tisdag 10 mars 2009

Panel labyrint

Det här med panel känns som en never ending story och vi snurrar runt i cirklar.
Jag och maken kommer inte riktigt överens om vad vi ska ha i taket förutom i ett av rummen där vi är såta överens.Det kommer bli slätspont eller spontpanel som de också heter i stora rummet med taket öppet till nock, men vi kommer inte att köpa färdig laserat som vi sa från början utan fru Taklyft kommer att ställa sig och lasera alla panel för att komma undan x-antal kronor billigare och beställningen kommer att gå iväg nästa måndag.

För att komma vidare med sovrum, kontor och toalett taket har vi kommit överens om att jag ska köpa hem en bräda av pärlspont och faspanel och måla den som jag vill ha den så att vi kan testa live. Jag har en klar bild för mig hur jag vill ha tack vara alla bilder som jag fick till hjälp av alla er andra bloggare, men maken har inte lika lätta att visualisera det hela så då är lösningen att testa live och det kan det vara värt så vi inte ångrar oss i efterhand.

2 kommentarer:

synne sa...

Vem sa att det skulle vara lätt att bygga hus. Hoppas ni finner fram till en lösning som fungerar för er bägge. 'Labyrinten där på bilden hade jag gått vilse i direkt.

Ha en knall tisdag nu.
Kram Synne.

ColonialEast sa...

Har också panelbekymmet .... att det ska vara så kompicerat :)