torsdag 29 maj 2008

Gamlat vacker golv och operationen gick välJag får erkänna att jag har en förkärlek för gamla vackra golv och skulle gärna själv ha ett som ser ut som om det har och som har slitits på ca 100 år. Problemet är bara hur man får till den känslan med ett nytt golv.

Sen några timmar tillbaka så har jag en något vimmelkantig make hemma igen och operationen gick bra. Medan jag väntade på att få hämta honom så hann jag målar tvätta hela söder och norr sidan av huset så i helgen ska det målas och fönsterfoder ska bytas ut på resten av huset. Svärmor och svärfar är på besök så jag tänkte hyra in dem som hantlangare.

I just love old floors that you can see that generations of people has waked on.
The surgery went well and my husband is now at home.3 kommentarer:

huga sa...

Javisst är de fina golv, men en smula opraktiska ...ibland!
jättefina planteringar du fått till! jag blir sugen, fast jag vet att det inte blir tid för nåt sånt i år:( men ojsan vilken otur maken har! hoppas nu det ska ordna sig efter operationen, go helg på er!

synne sa...

Tänk ett nyskurat golv, med gul eller grönsåpa lukt.....
Sommarminnen tror jag.
Skönt att han är hemme igen nu. Hoppas det gick bra för maken.
Fin fredag på er.
Synne :D

Ika sa...

Hoppas allt är väl med din man. Ja det tål att tänkas på hur man kan få golvet att se så slitet ut. Huset har ju sånt golv nu men när man bygger ut vill man kanske ha samma. Stenmurar har jag lärt mig den hård vägen. Endast hårt slit för att få dem som man vill men det är det värt. Trevlig helg!