måndag 5 maj 2008

Växtbytar dag

Jag är med i Mölndals Trädgårdsnätverket och vi arrangerar en växtbytar dag på igår. Det hela gick ut på att alla som ville komma som är medlemmar kommer med vad de hade över i sina rabatter och hade man inget så är det helt ok det också och sen byter man.

Trädgårdsnätverket är ett nätverk kan man träffa andra likasinnade och utbyta idéer och erfarenheter, ordna studiecirklar, föreläsningar, gör studiebesök hos "trädgårdskändisar" och besöka varandras trädgårdar. Jag kan bara säga att det är otroligt kul att få umgås med fler "trädgårdsnördar" som en själv ;-).

För den som bor i Göteborgs området så kontaktar man Vuxenskolan i Mönlndal så får man mail utskick med jämna mellan rum om vad som händer på trädgårdsfronten och vad nätverker arrangerar.

Det här hade jag med mig och jag fick nästan lika mycket med mig hem igen med massa nytt som jag inte hade innan och jag hade jättekul! Nu är bara problemet var ska jag göra av allt nytt ... det finns inte plats i rabatterna.


3 kommentarer:

ColonialEast sa...

Vad kul med växtbytardag! Det är ju ett "billigt" sätt att förnya sig i trädgården och så får man snacka lite med likasinnade. KRAM!

synne sa...

Tänk om man kunde dra igång något sånt här....
Det var ingen dum idè alls. Tack för det tipset.
Eftersom du inga "gamla" rabatter har så får du gräva en ny, hehe.
En himmla massa jobb då, men tänk så fint det blir när allt blommar sen.
Kram vännen.
Synne :D

Linda V sa...

Det var som tusan, där skulle ju jag också vart om jag inte varit så i gasen med att jobba i min egen trädgård. Tyckte mig inte ha tid att åka (och jag behöver INTE fler plantor just precis nu...). :-)