tisdag 25 september 2007

Takpannor försenade... IGEN!


Det har varit så mycket att göra på huset och på jobbet så jag har inte hunnit med bloggen de senaste dagarna.

Våra takpannor skulle ha kommit i fredags för en och en halv vecka sedan men det var försenade från leverantören. Sen skulle de komma den här fredagen fast då kunde inte vi så vi ville ha dem i morgon, onsdag ,och nu har våran ändring kommit bort så nu kommer de till slut på måndag i nästa vecka.... suck jag blir trött på det här!!
Efter alla ändringar som har varit så kommer vi knappast få tag på någon av våra vänner som kan hjälpa oss..... jag ser inte fram i mot att lasta av 8 ton takpannor på taket.

I helgen så höll vi på för fullt med att få ordning på sydsidan av huset. Jag insåg att jag akut behövde ett par snickar byxor för att hålla ordning på alla pinaler och ett par knäskydd för mina stackars ömma knän.
Snabbt så investerades ett par vanliga blå byxor från Blåkläder på Jula. Men det fanns en hel del kul och tuffa varianter av arbetskläder som jag mycket väl kunde ha tänkt mig men på grund av tidsbrist så blev det första bästa par som passade.

Den här snickar-kilten från Blåkläder fanns på Jula. Helt klart kul med annorlunda arbetskläder ... fast man kan ju inte låta bli att tänka på Skottland och om de har några kalsonger under kilten .... ;-)
Hade jag sett snickarna i den här utstyrseln så hade jag höjt på ögonbrynen och undrat om jag var i fel land faktiskt.

Bilden är lånad från Aftonbladet.

2 kommentarer:

Uppe på vinden sa...

Håller tummarna för att era takpannor kommer, det är aldrig roligt att behöva VÄNTA........Kram!

Nicolinas boning sa...

...fniss...Jag hade nog inte höjt bara på ögonbrynen utan även ögonen om snickarna hade stått på stegen...fniss...Ja,man vill väl veta om kallingarna är där eller inte?!
Hoppas att strulet med takpannorna snart är över och att det blir lite irdning åt er.
Kram/Birgitta