måndag 10 september 2007

Dag 0 - Day zeroKlocka 8 i morse anlände 4 glada byggjobbare som hade kört från Åtvidaberg kl 4.30 i morse. De har haft en hiskelig fart hela dagen.
Det har sågats i väggar, takstolar och bankats så att tavlor och andra vägghängade saker har rasat ner från väggarna. Vid 18.00 så la de ner jobbet för dagen och då var allt färdigt för att lyfta av de gamla takstolarna.
Vid 20.00 så dök byggmoduleran upp och står nu parkerade på olika ställen i bostadsområdet där de får plats. Alla grannar som bor bortanför vårat hus på våran återvändsgata är varnade för att efter 7.00 i morgon bitti så får det inte ut sina bilar längre för då kommer kranbilen.

Idag har maken och jag äntligen enats om den färg på huset vi vill ha... det var provburk nr 8 eller var det 9 som jag hämtade från färgaffären, jag har tappat räkningen vid det här laget. Men vad det blev får ni se en annan dag ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas huset håller ihop nu tills allt är på plats. Ska bli intressant all följa arbetet i veckan . Vädret ser ut att bli bra närmaste dagarna. Lycka till!!!
/ByGGareBOB

Uppe på vinden sa...

Wow, nu händet det!! Lycka till! Kram!

Anna sa...

Oj vilket projekt! Huset kommer att ge ett helt nytt uttryck, och så mycket mer yta ni får! Kul att följa processen!