söndag 16 september 2007

Alla moduler på plats

Vid ca 6.30 på kvällen så lyfts sista modulen på plats utan några större incidenter. Hade vi tagit betalt av alla grannar och åskådare så hade vi blivit rika ;-)


Här seglar sista modulen in


För den som undrar hur det gick för våran stackars granne som vi hotade med att sätta en modul i deras trädgård så var det här som till slut hamnade på hans tomt. De tycket det var helt okej bara han blir bjuden på inflyttningsfesten... vilket vi självklart ska ordna... om si så där 2-3 år när vi är klara.. ;-)
Allt det gamla taket var ner sågat och låg till större delen i containern vi 8 tiden på kvällen, så grannen fick tillbaka sin garage uppfart igen.
Alla grannar har varit väldigt trevliga och tillmötesgående och jätte nyfikna på vad som händer.


På onsdag eftermiddag så ser huset ut så här. Nästa hela taket är på, men det är inte helt regn tätt ännu eftersom inte bygg killarna inte hann klart. De kommer att vara här måndag-onsdag för att slutföra det sista.
För den som är uppmärksam så sitter det inte några fönster i gaveln eller i vindskupan på baksidan. Fönsterna var försenade från leverantören och anlände först till Åtvidabergshus i torsdags, 4 dagar efter modulerna anlänt hos oss. De är nu skickade från Åtvidaberg och kommer förhoppningsvis att anlända under morgondagen så att killarna kan sätta in dem.Så här såg det ut på onsdag eftermiddag på baksidan. Den blå presenning täcker i dagsläget hela huset. Fast i fredags kväll när det började storma så fick vi upp och spika fast den bättre för den började att lätta.

4 kommentarer:

Anna sa...

Oj Vilken förvandling! Förstår att grannar är nyfikna! Det blir så bra!

Uppe på vinden sa...

Äntligen är det uppe! Är så kul att se förvandlingen! Kram!

Anonym sa...

Ett helt nytt hus!
Blev det någon taklagsfest?
/ByGGareBOB

linnea-maria sa...

Vilket projekt!! Huga. Själva duttar vi lite här och där och nu har jag duttat med fönster så jag är rejält trött på dem. Ska bli spännande att se fortsättningen /linnea-maria