torsdag 13 september 2007

Hej alla nyfikna!

Jag råkade ut för ett ofrivilligt blogg pause de senaste dagarna. I tisdags så råkade våran telefonledning ut för en olycka i form av en stor stålbalk som klippte av den och därmed försvann även våran internet uppkoppling i form av ADSL. Samtidigt försvann även strömmen delar av köket där i bland diskmaskinen och nästan alla lampor, men som tur väl var så fungerade spisen, fläkten och en kontakt som "självklart" satt längst bort från diskbänken.

I dag har min händig man äntligen fått ordning på telefonen och diskmaskinen, lamporna saknas fortfarande. Det har blivit en fruktansvärd massa handdisk eftersom det har varit mellan 8-12 man per dag som har ätit, men som tur väl är har min underbara svärmor ställt upp som hushållerska under hela veckan och hon har skött all mark service.
Kl 7.26 så anländer kranbilen med en av modulerna.7.38 Conteinern som stod på uppfarten flyttas för den är ivägen8.43 En av moduleran är redan avlastad sedan kvällen innan utan för tomten på gatan för att lastbilen behövde åka igen.

Fortsättning följer..... ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ahh,
äntligen lite info med bilder, man har ju kollat varje dag för att se vad som hänt...men nu kom förklaringen ju. Hoppas ni har fått det mesta på plats nu i det fina vädret. Väntar med spänning på fortsättningen.
/ByGGareBOB