måndag 14 juli 2008

Objudna gäster


I går när vi skulle måla färdigt det sista på foderna runt takkupan så upptäckte min kära make att det fanns objudna gäster och en av dem lyckades sticka honom på hakan. Det var ett getingbo av den större dimensionen som de små liven hade byggt.
Eftersom jag kunde skylla på höjdrädsla så föll det på makens lott att spreja dem med insektssprej.
Ovan ser ni min makes tjusiga mundering så han ska slippa fler stick, han står och funderar på hur han ska gå till väga och tillslut attacken. Detta medan hans kära hustru står säkert nedanför och tar kort på sin modige make och vakar över så att han inte trillar ner igen.

Jag hinner inte kika runt hos alla er andra för tillfället, det är full rulle med att få klart det sista på utsidan och jag är helt slut på kvällarna.


3 kommentarer:

synne sa...

Ettriga gulrandiga getingar, huvva.
Jag ryser.....
Det är verkligen objudna gäster.
Hoppas det gick bra nu då. Med tanke på makens förra klätterbravad hehe....
Kramen vännen.
Synne.

ColonialEast sa...

iiii - usch - de där objudna gästerna ogillar jag verkligen! Vi hittade ett jättebo i vår kompost när vi skulle riva den. Men dom fick glatt ge sig av!

huga sa...

ajdå, fler som har samma objudna sällskap....vi har åxå getingar, trots nybyggnaden! När vi i höstas rev stora delar av den gamla takdelen så var där getingbon, stora som fotbollar! Nu fick vi precis som ni spraya under taket, för där surrade de in sig...måtte de hålla sig undan nu!!