lördag 19 juli 2008

Award och jag har blivit grönhårig
Jag har fått en award av Synne på Blåbär och annat snadder, tack vännen. Jag får fundera lite på vilka jag ska ge den till och återkomma lite senare för jag har lite tidsbrist för tillfället.

I går blev jag grönhårig ... jag hade lite för nära kontakt med färgen när jag målade takfoten i blåsten och när skadan redan var sked då fick jag på mig en keps.
Jag lyckades också välta ut 3 lite färg på stenläggningen och blev sur som ättika ... maken vågade inte prata med mig på en timme eller så ;-) ... vilket han gjorde rätt i för sitt eget bästa. Den mesta färgen gick att ta bort som tur väl var, men idag har jag vägrat att måla och istället bakat 6 limpor bröd för att avreagera mig.

Ni får ha det så bra alla för nu tar jag en blogg paus och åker till Lidköping/Vänern och sen till England en vecka.


4 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

oj, det var många liter färg, jag målar inte, karlagöra :)

synne sa...

Vacker hårfärg det du.
Njut av semestern nu.
Kram Synne :D

Ika sa...

Jag har själv blivit extra vithårig denna sommaren då jag målat två soffor vita. Inte lätt att måla under en soffa liggandes på marken utan att stoppa huvet i nymålat trä.

Trevlig resa!

huga sa...

hehe jag har och är vithårig, dels av takmålande, dels på naturlig väg! men jag tror ju att grönhårighet är en smula värre....jag har bara blivit äldre, du möglar :-D

ha en härlig semestervecka nu!!