torsdag 3 juli 2008

Ett hus i förvandling - Baksida


Mars 2007 och Juni 2008Vecka 35, 2007 och vecka 37, 2007


Vecka 38, 2007 och vecka 41 2007


Jag fortsätter med min rundtur runt huset. På baksidan står fortfarande halva ställningen kvar av bekvämlighet, en lyx som man kan unna sig eftersom jag äger ställningen själv. Det är mycket lättare att komma åt övervåningen eftersom huvudentrén är genom balkongdörren tills vi har tagit upp ett hål för trappen, men om 2 veckor så ska ställningen definitivt ner för då ska vi låna ut en till några vänner.

Maken var förbi Skorstenspojkarna i veckan och beställde den nya skorstenen och det blev tillslut en Premodul i silver metallic. De ska komma förbi vecka 33 för att ta alla mått sen tar det nog ca en månad innan den är på plats, så innan oktober och kylan så kan vi njuta av en brasa igen.

Plåtslagaren ska komma förbi och kika på balkongen innan semestern så den ska bli fixad innan hösten, så det börjar röra på sig eller snarare vissa saker börjar äntligen komma i hamn så det blir lite mindre att tänka på.
Det var från balkongen som maken trillade ner och bröt handleden och knäckte några revben, ytterligare ett av de antal avbrott vi har haft under byggtiden pga olika omständigheter.3 kommentarer:

synne sa...

Ser bra ut det där tycker jag.
Måste säga att ni har gjort ett bra jobb så långt.
Skönt med balkong och peiskos till hösten.
Kram mig.

ColonialEast sa...

Hej! Vad kul att se förvanligen. Längtar tills vi kan visa såna bilder. Tack för tipset om hopbyggnaden också. Har funderat mycket på det "området". Vi ska ju putsa men jag vill inte att det ska synas någon skarv. Verkar finnas många olika ideer på hur man löser detta. Frågan är vilken som är bäst. Vår taklyftare offererar inte takläggning och sånt utan det får man fixa själv. Annars hade jag nog slagit till :-) Ha en skön helg!! Kram!

Hanneles paradis sa...

kul bilder