söndag 15 juni 2008

Bok inköp
Jag fick med mig Trädgårds Guiden hem, om konsten att hitta smultronställen i Trädgårdssverige från min tur i Skåne. Det är Gunnel från Gröna Rum som har get ut den och boken kommer helt klart vara en följeslagare under semestern. Det är nog nästan 1000 trädgårdar privata och offentliga som är redovisade.

Trädgårdsrikets hemsida kan man hitta många av de trädgårdar som nämns i Trädgårds Guiden och Gunnels egen hemsida är Ord och Jord.

I dag har vi lyckas sälja den hög av råspont som har legat i vägen ute på altanen sen i höstas och den transportskadade vindstrappan på Blocket.
Jag var lite för effektiv i min önskan att det skulle regna så idag har det inte blivit något målande utan bara mindre småjobb mellan skurarna. Igår lyckades jag måla hela baksidan en första gång och en stor del av södersidan. Det blev också ett besökt på Mölnlycke garden center där jag inhandlade lite nya blommor till mina balkonglådor, pensérna började se lite risiga ut efter stormen.


3 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

oj, vilken bok

synne sa...

Det verkar vara en bra bok. Ska se om jag finner den nästa gång vi far över gränsen på harryhandel.
Mina stemorsblomster är fortfarande så vackra. Jag nyper av de utblommade blommorna och sparar fröna till nästa år. Gjort så i flera år nu. Här kryllar det av stemorsplanter över allt numera.
Hoppas du finner några bra arvtagare till dina.
Kramen Synne :D

Lily of the valley sa...

Tack för tipsen :D
Kram Lily