söndag 16 mars 2008

Bäst & Pest


Soffhörnan TV-bänken

Jag har valt olika delar av vårat vardags rummet att visa upp i Bäst & Pest. Våran underbara soff hörna som både jag och maken ibland slåss om framför TV:n.
Mitt emot så står ett lågt skåp under TV-en med ett stort fat med snäckor som är plockade på våran bröllops resa. Den svarta lilla saken ni ser till vänster i fatet är ett rock ägg som jag hittade på Outer Banks i South Carolina.Jag gillar mina illande organge röda loppis fynd och ärvda saker som står i söderfönstret och mina orkideer.
Pest är helt klart vårat matsalsbord. Svärmor om du läser det här så får du förlåta mig ;-)
Bordet har min man ärvt av sina föräldrar och är väldigt illa åtgånget, stora fläckar av bordsytan är missfärgad i lacken pga väta värme osv som både vi har orsakat och som fanns sedan gammalt. Stolarna har en ilandes senapsfärgad klädes som är väldigt hårt nött.

Ovanför så hänger min och min makes träto ämnen, lampan, han älskar den och jag avskyr den
alla som känner oss har hört det här förut ;-).

Så fort vi har fått färdigt på övervåningen så kommer matsals möblemanget och lampan att bytas ut, men så länge vi inte vet exakt hur saker och ting kommer att se ut så är det ingen ideé att börja köpa nya möbler.

Här med utmanar jag följande med bloggare här ute, men av tidsbrist så tar jag mig friheten att begränsar mig tre styck som blir utmanade:

Colonialeast med sina vackra bilder så inspirerar hon oss andra renoverings freak.

Hugalarssonsliv en kul och annorlunda blogg som får mig att skratta.

Nicolinasboning vars blogg om renovering och allt annat får en att känna sig som hemma


Reglerna är:
1. Länka till den person som utmanat dig.
2. Visa vad du är mest respektive minst nöjd med i ditt hem.
3. Utmana sedan 5 personer att göra detsamma.

2 kommentarer:

KaosHouse sa...

Vad bra det blev! Är nog benägen att hålla med dig angående lampan... :)

huga sa...

OJ hoppsan!
Jag tackar ödmjukast för utlåtandet om min blogg! Roligt att höra att man får nån att skratta! Men oj vad spännande utmaning, den kan ta ett tag att klura ut...har så mycket fula grejor!!