torsdag 28 februari 2008

Vindstrapp


För närvarande är enda sättet att ta sig upp på övervåningen är att åla sig baklänges uppför den gamla vindstrappen och igenom springan som är mellan tak och bjälkar. Efter som det ligger bjälkar precis över uppgången som ni ser så är det lite trixigt att komma upp.

Några vänner till oss ställde upp som "ofrivilliga" modeller ;-)

Rörläggaren hade lite huvudbry med hur han skulle få upp sina kartonger med material innan han kom på att han var tvungen att slänga upp det på byggställningen på baksidan och sen ta in det via balkongdörren.

5 kommentarer:

ColonialEast sa...

Hej taklyftet :-)

Tack för titten hos mig! Maila mig så ska jag maila tillbaka vilken leverantör vi valt. Jag vill inte gå ut med det i etern ännu. Mailadressen colonialeast@live.se

Gud vad det här är spännande ...

Mamma Millan sa...

Ville bara kolla för er hur det går...spännande..minns hur det var!!!

Ha en härlig helg!!

♥Kram Millis♥

SKATAN sa...

Men vad ni arbetar! Låter som en lite knölig uppgång :) Hoppas det öppnar upp sig lite mer inom kort! Vad är det för läckra saker du visar i förra inlägget? De där skulpturerna se så läckra ut! Vad är de gjorda i för material?

Hoppas ni får en skön helg med lagom mycke vila, lagom mycket kreativt arbete :)

Taklyftet sa...

ColonialEast: Vi gick visst om varandra, ett mail ligger i din postlåda. Jag är så nyfiken på vem ni har valt.

Mamma Millan: Tack för att du kikar förbi med uppmuntrande hejar rop!

Skatan: Helgen kommer att bli mycket lugn, maken är fortfarande "dödligt" sjuk ;-)och jag ska på trädgårds design kurs. Hmm du gav mig en ide, jag ska nog göra några inlägg om mitt "förra" liv som konstnär.

Ha en trevlig helg allihop!!

Anonym sa...

va f-n!

/c