onsdag 20 februari 2008

Hus Ritningar del 2 - Planritning Övervåning
Så här kommer våran övervåning se ut i någon gång i framtiden ca våren 2009.

Sovrum:
Vi kommer att få ett stort sovrum på ca 15 kvm med tillhörande klädkammare, vilket är bättre än dagens på 12 kvm inklusive garderob som man knappt kan öppna dörrarna på för då slår den i sängen.

Jag såg till att det blev 4 st takfönster
i sovrummet så att det skulle komma in mycket ljus. Bilden är hämtad från Velux hemsida.

Foto: Åtvidabergshus
Allrum/vardagsrum: Vi kommer att få ett stort vardagsrum som är öppet i nock. Nedan ser ni lite inspirations bilder.


4 kommentarer:

colonialeast sa...

Hej! Hittade er blogg och blev intresserad eftersom vi också ska göra ett taklyft. Jag kommer tillbaka och läser mer när jag får mer tid. Vår plan är att göra taklyftet senare delen av våren 2008. Är ni nöjda med själva taklyftet - Åtvidabergshus?

Taklyftet sa...

Vi är nöjda med Åtivdabergshus och deras hantverkare. De problem och missar som har varit har de varit väligt snabb och tillmötesgående med.

Det som vi inte är nöjda med är den något hale och inte så informative säljaren. Ett råd är gå igenom väldigt noga vad som ingår och inte för annars är det en risk att man får en obehaglig överraskning och står med en massa saker som man inte förväntade sig att göra.

/Jenny

colonialeast sa...

Tack för input! Det ska bli intressant att se hur det här går. Vi valde en annan leverantör. Vet inte vilken som är bäst? Jag länkar upp dig från min blogg och återkommer till er snart. Vi ligger ju lite senare i processen så det kan vara kul att "se och lära" från er. Kommer snart lägga ut våra ritningar på bloggen. Vill bara att bygglovet ska ros i land först.

Anonym sa...

Hej Taklyftet,

sitter i planeringsskede av en utbyggnation eller snarare påbyggnad. vad var det säljaren inte informerade om som kom som en överraskning? Var det extra kostnader eller fler uppgifter?

ByggareBob