fredag 29 februari 2008

En Trädgårds blogg vara eller icke varaJag har beslutat mig för att start en trädgårds blogg också. Min man tycker att min taklyftsblogg är för mycket av Fru Taklyfts ditten och datten ;-). Jag är benägen att hålla med och jag har en längtan efter att skriva om så mycket annat än bara hus bygge!

För mig är Taklyftsbloggen ett roligt sätt att följa processen och komma ihåg i efterhand vad vi gjort, var jag fått inspiration ifrån, få lite glade hejar rop från med systrar eller bröder som sitter i samma sits och utbyta information. Sen är det ett bra sätt att komma ihåg vad som har gjorts med ett leende på läpparna och framför allt göra det för min egen skull och inte för alla andras skull.
Men att skriva om min stora passion här i livet trädgård kan bli lite hackat för de som vill följa byggprocessen och även för mig själva. Sen så går jag för tillfället en trädgårdsdesignkurs och jag är sprickfärdig av iver över att vilja dela med mig av alla nya idéer och själv kunna följa utvecklingen i min trädgård!

Så nu är enda hindret att jag inte har kommit på ett namn för trädgårdsbloggen... för jag vill INTE kalla den Taklyftets trädgårsdblogg... det är bara för tråkigt.

Hmm... min absoluta favorit blomma är Rudbekian så vad sägs om Rudbeckias Trädgårdsblogg?

3 kommentarer:

anette sa...

Så bra! Vi som efter sommaren har en hel trädgård att planera behöver all inspiration och alla tips vi kan få så jag ser verkligen fram emot att följa Rudbeckias Trädgårdsblogg :)

ColonialEast sa...

Vad kul med en trädgårdsblogg! Jag kommer också att skriva om trädgård men jag kommer att göra det i samma blogg som taklyftet. Tycker det blir knöligt att hålla reda på två. Rudbeckia är fint!

Taklyftet sa...

Jag får göra er besvikna, jag har ångrat mig... Colonialest du har rätt det blir knöligt och jag inser att jag kommer inte att orka och hinna att uppdatera en blogg till desto mer jag tänker på det.
Ni får fortsätta att följa mina trädgårds äventyr här i Taklyftet.

Annette: Kul att du hittade hit, fin blogg du har! Tack vare ViByggerHus så hittar vi husbyggare varandra, det är kul med att se andras husbyggar process.