måndag 3 augusti 2009

Vi har flyttat in!

I helgen kom några vänner förbi och de borde ha lärt sig vid det här laget att man ska passa sig för det och att man råkar ut för att hjälpa till ;-)
Tack för hjälpen Kajsa och Tobbe!

Det hela slutade med att de fick hjälpa oss med att flytta upp sängarna på övervåningen så nu har vi flyttat in! Allt är inte på plats ännu men nu kan vi sova där och på torsdag kommer elektrikern och fixar så vi slipper att ha förlängningssladdar för att få belysning.

Men sängflytten var lätt obehaglig för under våran säng i vårat sovrum så hittade vi förpuppade liklarver... urk!! Innan vi hade hittat vart de kom ifrån så var vi alla rätt äckelmagade och maken var nästan beredd på att slänga ut sängarna och köpa nya. Men det hela slutade med att vi hittade något väldigt dött i mitt nattduksbord bakom några böcker som våra kissar har haft snällheten att lämna av. Så vi fick äntligen förklaringen på varför det har luktat död räka i vårat sovrum den senaste veckan och som vi hade letat förgäves efter orsaken till.
Våra älskade kissar är inte så poppis för tillfället!
Sen har vi blivit färdiga med allt golv i hela övervåningen men det är inte städar ännu bara som ni ser på bilden. Nu är det bara golvlisterna och dörr foder som saknas!

8 kommentarer:

Linda V sa...

Vilken lycka!!!! (Alltså flytten, det där med larverna räknar jag inte in). Härligt rum ni fått!

Vimsingen sa...

Gud så häftigt! Det ser jättefin tut. Men hur får ni mörkt på natten i sovrummet?
/Vimsingen

Taklyftet sa...

Tack så mycket Linda!

Fru Vilma, vi får inte mörkt för tillfället men vi ska köpa rullgardiner från Velux så fort vi får tid. Maken och jag är vana att ljust i sovrummet så ännu så länge har det inte stört oss så mycket.

ColonialEast sa...

Gud vad jag blir avis! Vill också flytta upp snart ...

Ika sa...

Och du går hemma fortfarnade föstår jag. Du får nästan göra ett inlägg per dag så att man vet var du är, blir så nyfiken annars.

Ni har så härligt ljusinsläpp i erat nya sovrum. Kämms för de bilder jag själv visade tidigare i kväll.

Se det positivt ni hittade vad som luktat, glöm det andra.

Petra Dahlberg sa...

Hej!
Vad fint sovrum ni fått! Ser helt fantastiskt ut på ovanvåningen! Inredningstidning nästa! Gick in och kollade din blogg. Var nyfiken på om minor kommit ut ännu...som alla andra.
Kram och lycka till
Petra

Petronella Simonsbacka sa...

Hejsan!
Jag heter Petronella Simonsbacka och är reporter på Partille Tidning. Jag skulle gärna vilja intervjua er om er blogg. Vore det ok? När kan vi, i så fall, träffas?
/petronella.simonsbacka@partilletidning.se

Ika sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS.....hoppas man får se en glimt snart