onsdag 26 augusti 2009

Utflykt till Ika kan själv
Ika kan självs taklyft

I går så gav jag och Benjamin oss ut på en utflykt till Ika kan själv för att spana på hennes taklyfts bygge. Med oss hade vi en morotskaka till fikat, vet av egen erfarenhet att medhavt fikabröd alltid uppskattas när man sliter som värst med bygget.

Vad flitig de är och vad långt de har kommit. Jag är helt klart impad av att det gör allt själva och hur bra det går, det kommer bli så fint när det är klart!

Sen var det ett litet knyte som lyckades charma både Ika, J och plast pappa och var så lugn och snäll och protesterade inte mycket när mamsen knatade runt bygget och kikade och pratade bygge för glatta livet.
Sen fick Benjamin massor av jätte fina presenter, det hade du inte behövt Ika!
Tack så mycket!Ika och Benjamin


3 kommentarer:

Ika sa...

Klart knytet skall ha en liten födelsepresent. Hoppas han kommer tillbaka o charmar oss igen. Fina bilder men där fånigen damen på sistan bilden vet jag inte vem det är! ;-)

Linda V sa...

Ika ser otroligt stark ut. Det verkar vara bra för musklerna att bygga själv!

Söt liten gosse du fått, Jenny!

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Kul med lite taklyftsträff. Han ser så söt ut lille minisnickarn. Benjamin är ett fint namn. Liten anekdot (eller värdelöst vetande): Mina päron hade Benjamin som arbetsnamn på mig när jag låg i magen för de trodde jag var en kille, men tji fick de ;o) Så det blev en Petronella istället hehe. Kram på dej och njuuuuuuut som attan av mammaledighet o bebismys. Jag är djupt avundssjuk kan jag säga. Kram igen Petronella