söndag 2 augusti 2009

Pimpade krukorTack alla för era Grattis hälsningar!

Så är man 5 dagar över tiden och Minior verkar fortfarande trivas ypperligt i sin skyddade värld. Känner mig som en strandad val och min kära make har inte sinnesnärvaro nog att protestera och säga att jag är "så nätt och fin" när jag säger det.... av någon konstig anledning ;-)

I år har jag slagit rekord på mängden krukor jag har utomhus... det är lite som med mina fröer jag skulle inte så något för jag kommer inte hinna med och vad gjorde jag - jag har aldrig sått så mycket som i år. Likadant är det med mina krukor, det blommar något otroligt men vad jag njuter av det när jag nu när jag inte kan göra så mycket.

I ena hörnet så finns det Tobak, Tomater, Surfina, Pelagonier, och en jätte fin Hotensia som jag fick av mina jobbarkompisar innan jag gick hem på semestern.I det andra hörnet på altanen står Tobak, surfina, Blomman för dagen, Tomatplantor och paprika.På framsidan har jag krukor med Lavendel, Pelagonior och Blomman för dagen. Sen så står där även en Afrikansk blå lilja som äntligen har börjat slå ut. I lådorna under fönstren så har jag Pelagonior.Sen så råkade jag köpa den här på trädgårdsrundan i Skåne och jag tycker så mycket om texten " Imagine if earth is paradise and we are unaware of it".

5 kommentarer:

Ika sa...

Jasså du är fortfarande hemma. Hade så smått börjat tro att du var på sjukhuset.

Kämpa på och njut av dina fina blommor!!

ColonialEast sa...

Gud vad spännande med bebisen! Nu måste det vara dags snart. Jättemycket lycka till önskar jag er! Det är lite jobbigt att vänta tyckte jag (gick 21 dgr) så jag hoppas att vattnet går snart.
Jättefina blommar du har också överallt. Och skylten med texten är fantastisk. Det "ordspråket" har jag sparat ned på min dator nu så jag inte glömmer det. Kram!!

synne sa...

Hej på dig.

Så det blir inte idag alltså....
Kanske Minior kommer den 6 augusti då fyller min pappa år hihi...
Men man får inte ångra sig.
Så....
Men det är många timmar kvar av den 3 augusti ännu hihi.

Var rädd om den dyrbara lasten bär du.
Ta det lugnt.
Kikar in under dagen för att se om någon hänt hihi...
Storkramen från ett regnigt Digernes.
Synne.

Vimsingen sa...

Tack för tipset om takgips! Vi är lite chockade hur snabbt det går att vi har svårt att tänka oss in i nästa fas.

/Vimsingen

Flowers sa...

Nice blog with a nice garden pictures. Like your garden. Gardening is my biggest passion.