lördag 15 augusti 2009

Nya tider
Tack alla söta snälla ni som har lämnat grattis hälsningar och alla ni som har varit förbi och lämnat och skickat presenter och blommor!

Jag är fascinerad över hur snabbt man lägger om sitt liv och anpassar sig. Från att vara fokuserad på karriär och ett rikt socialt liv så är man helt plötsligt mamma på heltid och jag trivs ypperligt. För maken är det samma sak, han trivs ypperligt i rollen som pappa och som begynnande expert på blöjbyten.
Lillkillen som fortfarande går under namnet Minior, pga att föräldrarna har lite beslutsångest vilket namn killen ska få, mår utmärkt och äter som en häst = var annan timme dag som natt och är jätte snäll.

Men trots denna omställning så händer det fortfarande lite på byggfronten men nu kanske i ett något lugnare tempo. Svärföräldrarna har varit här i fyra dagar och svärmor har skött all markservice vilket har varit jätte skönt med tanke på att min svanskota fick en del stryk vid förlossningen så de första dagarna kund jag knappt sitta eller resa mig upp. Svärfar passade på att hjälpa Stefan att sätta upp räcket på trappan. Vi hade egentligen sagt att vi skulle vänta med räcket men Stefan fick panik över att Minior snart kommer att krypa snart... typ om ca 8 månader... ;-) ... Skämt och sida så var det så att vi kände att det kändes lite osäkert att inte ha ett räcka att kunna hålla sig i när vi bar pyret upp och ner och maken höll på att trilla en dag så där av ändringen.

Tack svärmor och svärfar för hjälpen!5 kommentarer:

Vimsingen sa...

Grattis! Visst är det en omställning.
VIlken fin trapp ni har fått.
/Vimsingen

Ina sa...

Otroligt fin trappa.
och grattis lite i efterskott till Minior....

//Ina

Merja sa...

Stort grattis till er och Lycka till!
Övervåningen ser jätte fin ut.

ColonialEast sa...

Jo det blir ju lite andra prioriteringar när bebben har anlänt men visst vänjer man sig snabbt! Trappan blev jättefin. Jag hoppas vi också får trapp snart - trött på stege! Kram!!!

Ika sa...

Jätte snyggt räcke, förstår att det är skönt att ha de när man går omkring.
Här har jag bonkat i huvet så att jag drattat på ändan så jag är inte kände som smidig direkt.