torsdag 27 augusti 2009

Taklyftet har blivit lokal kändisar

'


I dagens nummer av våran Lokala tidning, Partille Tidningen, så finns en artikel med om min blogg Taklytet!

Jag blev kontaktad av tidningen för några veckor sedan och de har för tillfället en artikelserie om bloggare i kommunen och ville ha med mig som renoveringsbloggare. Jag och maken var först lite tveksamma med att delta för vi har kämpat rätt hårt med att vara rätt anonyma ute på nätet men efter lite övervägande så tackade vi ja.

Så i förra veckan kom den trevliga reportern Johanna hem till oss och intervjuade och fotograferade oss och idag så är artikeln med i tidningen och det blev riktigt bra! Fast Benjamin gör sig bättre på bild än jag ;-)

Tyvärr finns det ingen nätversion av tidningen ute så jag kan inte ge er som inte kommer från Partille en glimt hur artikeln ser ut.

4 kommentarer:

hugan sa...

OJ! spännande och grattis!

Ungefär som här då...jag kämpar rätt rejält för att inte lokala befolkningen ska gotta sig i min blogg/renovering just därför vet just ingen i min närvaro om den. Det skulle nog kännas som man var bevakad..antagligen går det väldans mycket bättre i en större kommun!
Roligt för dej, måste ju kännas som ett erkännande!

Ina sa...

Vad roligt - det är ju def. ett erkännande att det är intressant att läsa om er.

Grattis.
//ina

Jeanette sa...

Hej!
Hittade hit genom just Partille tidning och har idag skummat igenom hela din blogg. Min man och jag funderar också på ett taklyft och det var därför extra roligt att dels läsa att ni gjort ett, och dels läsa i de bloggar du länkat till att några andra gjort likadant. Vi bor i Sävedalen så jag ska försöka ta mig till ert område någon dag och titta på ert hus!
Lycka till med allt i fortsättningen!

maria sa...

Hej! Läste om er i PT idag- kul! Jag bloggar själv om renovering, bor även jag i Partille med en liten nyfödd kille och min man:-)! Kolla gärna min blogg! http://ubermaison.blogspot.com Nu skall jag läsa mer på din! MVH / Maria