onsdag 10 juni 2009

Nr 11 Ingemo & Per Gylling


På det sista stoppet på dag nr 1 kom vi till Ingemo och Per Gylling och deras helt fantastiska trädgård beläget på kullarna mer mot havet mot Öresund. Man välkomnades av en vacker blomster skyllt och ett vackert hus som var inramad av en underbar trädgård och två passinerade trädgårds älskare som gärna pratade om och visad runt i trädgården.
Jag skulle kunna visa så många mer bilder på dessa under bara trädgårdar men jag måste begränsa mig lite men det blir ändå för många och det gör ändå inte trädgårdarna rättvisa.
Jag blev helt klart avensjuk på deras planteringshörnor och hur väl organiserade de var. De skulle se hur mitt fallfärdiga bord ser ut och röran runt omkring ;-)


Överallt hittade man små prång och gluggar som bjöd på överraskningar. Soffan som stod mot redskapssjulet var fylld med växter och stod där som en vacker dekoration.
Det fanns små gångar som slingrade sig fram och mitt i allt hittade man ett lusthus som man rofult kunde sätta sig ner i och njuta av omgivningen.

5 kommentarer:

Linda V sa...

Verkligen vackert. Gillar de gröna formerna och gångarna.

Ika sa...

Tror inte att ajg såg alla de där ansiktena i den trädgården.

Förstår att du börjar bli mätt på alla blommor. Ta du o vila näsan i en blomma hemma istället.

Hannele sa...

Vacker trädgård.

Merja sa...

Så många fina trädgårdar du sett och mängder av ideer har säkert fått.Gillade Välkomstskylten med blommor!

Malin sa...

Oj vad fint, nu är snart babyn här ser jag! Varför går det så fort när andra väntar, när jag själv är gravid känns det som en evighet...
/Malin