onsdag 6 maj 2009

Vårteckenutmaning nr 7 -Göteborg
Ni får alla ursäkta att jag inte hinner kika runt till er alla för till fället men jag har fullt upp med Profylaxkurs (som jag tycker är rätt kul men som maken tycker är lite flummig ;-), försäkringskasse information om föräldrapenning och en massa annat på kvällarna så tiden räcker inte riktigt till.

Så kommer jag tillslut till sista stoppet på min runda och det är min egen trädgård.
Mitt vackra körsbärs-/bigarrå- träd blommar något otroligt vackert och det är enorma mängder med blommor. Nu får vi bara hoppas på att fåglarna och getingarna lämnar några till oss i år för de brukar gå hårt åt skörden varje år.
Förgetmigejen blommar lite var stans i rabatterna och har en tendens till att vara ett ogräs så jag är tvungen att rensa bort den lite här och var.
För något år sedan så köpte jag en jättepacke med kungsängsliljor som jag satte i en av mina rabatter och sen dess har "hela" 4 stänglar visat sig varje år. Jag tycker det är lite fjuttigt med tanke på att det nog var 40 lökar i påsen men men de kom i varje fall upp.
Magnolian har slagit ut i blom och pryder verkligen sin plats.

I morgon så är det växtbytar dag med Trädgårdsnätverket och i kväll har jag grävt upp en hel del ur rabatterna som jag mycket väl kan tänka mig att dela med mig av. Det är alltid lika intressant och se vad man får för något kul med sig hem.


2 kommentarer:

Linda V sa...

Vi ses ikväll! Jag hoppas det är nån som vill förbarma sig över mina växter också!

synne sa...

Så underbara bilder...
Jag kan inte annat än att njuta.
Hoppas det är bra med dig.
Kramen Synne.