lördag 9 maj 2009

Bärsjal till Minior?


Som ni märker så har barntillbehörs tankarna rasslat igång så smått.
Jag har några kollegor som pratar väldigt varmt om bärsjalar så jag har också börjat fundera på om det kunde vara något för mig. Är det någon här ute som har erfarenhet av bärsjalar så får ni gärna lämna en kommentar vad ni tycker.
Jag har redan fått en Babybjörn av min snälla svägerska men är ändå sugen på en bärsjal efter vad jag har hört från mina kollegor.

För er som vill veta mer om bärsjalar kan ni gå in på följande webbsidor:
http://www.edenbaby.se/
http://www.stellaris.se/
http://www.sjalbarn.se/
http://www.naraforaldrar.se/valjasjal.htm

Och så en lite uppdatering på bebis fronten, jag mår väldigt bra mot vad jag har gjort innan och passar på att njuta. Minior mår förträffligt enligt barnmorskan och jag är benägen att intyga med tanke på hur mycket han/hon sparkar och har sig.


4 kommentarer:

Malin sa...

Jag har inte testa sjal men använde baby björnen väldigt flitigt och tycker det är toppen mysigt att hänga det lilla knytet på magen... Men efter tre månader tycker jag de brukar vara för tunga för att gå med några längre sträckor.
Hälsar
/Malin

huga sa...

ehum har ingen erfarenhet av detta..det är 19 år sen jag hade en bebis,då fanns bara bebybjörns bärsele, dock inget jag använde...vet inte om jag var less på att bära i/på magen ;-)

Önskar dig lycka till i ännu en djungel av saker!

Linda V sa...

Jag hade bärsjal när de var jättesmå (kunde bära båda!), men tyckte det var trassligt med allt tyg. Jag fick nog aldrig till knixet i hur man knyter sjalen heller (fast jag tycker jag gjorde som beskrivningen!). Jag tyckte det var praktiskt när de var stora nog för babybjörnen för det var enklare att spänna av och på! Men det ska finnas bärsjalar som är mer som tröjor... de verkade smidiga tycker jag. Fast de kanske bara funkar på prematurer? Men helt klart + för bärsjalen. Bebisen behöver så mycket närhet i början och med sjalen får du armarna fria!

Anonym sa...

Hej,
jag älskade och älskar fortfarande att använda bärsjälen med mina bebisar. Kan bara rekommendera att bära de.