tisdag 19 maj 2009

Chelsa Flowershow

I dag öppnar Chelsa Flowershow och det var meningen att jag skulle ha åkt dit i år för första gången med några vänner men jag får snällt stanna hemma.

Jag är nu i vecka 31 och enligt vissa flygbolag så får jag inte följa med längre på planet men sen så finns det inte heller några försäkringar som gäller så det blir ingen resa i år.
Men samtidigt så har jag något att se framåt till ett annat år.

Jag får nöja mig med att hålla mig på hemma plan och Trädgårdsrundan i Skåne i stället den 5-7 Juni. Vi är nu 4 tjejer som kommer att fara runt och kika på trädgårdar och det ska bli så kul!

Det är två tjejer från Trädgårdsnätverker, den ena är Ika kan själv, Gunilla som är med i våran studie cirkel Gröna Fingar och sen så är det min svärmor som också hjälper oss med boendet i Skåne.Foto: Taklyftet

Bilder från Trädgårdsrundan i Skåne.


Lite till Chelsa Flower Show


2 kommentarer:

Piret // Jörgen sa...

Hej! Tack för alla blommor jag fick igår! Alla fick sin själklara plats i vår trädgård! Ska ni på rundtur i Skåne?! Kul! Skulle vilja hänga på! Kram!

Ika sa...

AAaaaa ooooooo vackra bilder.....ska bli så spännande att få åka i väg o kika i andras trädgårdar.

Tråkigt att du inte fick komma till Chelsea men förstår att det lätt kan vänta ett år till med en så händelserik "sak" du har att vänta på.