torsdag 12 februari 2009

Soppkväll och hemmabio systemJag har varit på soppkväll med 3 st väninnor i kväll och haft det mycket trevligt.
Soppkväll innebär inte att vi gör soppa varje gång vi ses utan att vi äter någon enkel god mat och umgås några timmar ca 1 gång i månaden.
En av mina kompisar som var med i kväll samlar på grisar så därför dyker den här söta elkontakts dekorationen upp.

Och sen är det så att maken håller på att dra de sista men allra viktigaste el rören av alla enligt honom, de som ska vara till hemmabio systemet. Jag var med honom här om dagen till HiFi-klubben och fick se hans vision för hemmabio systemet och den var faktiskt riktigt estetisk och klart godkänt av frugan! Som min make sa, lika bara att börja förbereda mig nu så att jag inte får samma chock som när han kom hem dragandes med den hemska tingesten till Subwoofer (bashögtalare) i svart piano lack utan att han hade konfererat med mig och som INTE passade in i vårat möblemang. Den gick inte ens att gömma under sidobordet för att den var för hög... och det har han fått höra några gånger sedan dess ;-)
Jag kanske ska tillägga att den hemska tingesten fortfarande finns kvar i vårat hem.
4 kommentarer:

synne sa...

Vilken söt gris...
Är den målad på vägggen?
Kul sak måste jag säga.

Så nu blir det hemmabio hos dig.
Säg till när det är dax för film. Jag tar med mig popcorn och lite snadder så kan vi sitta och där och mysa med en bra film...
Det är så kul att följa er och huset under resans gång.
Ser fram mot nästa rapport.
Ha nu en fin fredag trots datumet...
Kramen Synne.

Maria och Robban sa...

Hemmabion är viktig, mycket viktigare än man kan tro. ;) HIFI-klubben är även mitt favoritställe att handla ljud och bildanläggning på.

/Robban

www.husihelvete.se

Ika sa...

Våran står bredvid min fårtölj som ett lagom sideboard i sig. Hade hoppats på att hitta ett fint vitt bord men de verkar som du säger vara för låga. Tur att den är grå iaf.

Usch måste jobba imorn, hade så gärna sovit länge.
Skall se om jag har nån snyg bild på det vita taket tagit med blixt men antagligen inte.

huga sa...

Åhh vilken söt & fyndig kontakt!

ja hemmabio...stånk o stön....visst är det skojsigt med bra ljud men det får inte gå till oanade överdrifter!! vad är det för mystik med män&ljud?


fast i det här hushållet är det jag som bryr mej om ljud..! ;)

Ha en fin dag!