torsdag 5 februari 2009

Jag har gjort ett fynd!
Jag har gjort ett fynd!
Häromdagen var jag ute och kollade priser på dörrar, karmar, golv och panel och jag hittade en rea som jag inte kunde motstå!

K-rauta hade 50% rabatt på alla sina massiva allmogedörrar och med rabatt så blev priset 348:-stycket, tyvärr ingick inte karmarna. Jag ringde ivrigt till min kära make och berättade att jag hade hittat VÅRA dörrar med en slug baktanke att han kanske kommer att föreslå att vi byter ut de fula dörrarna på bottenvåningen med tanke på hur billiga de var.

Han nappade på betet utan att jag sa ett knyst och sa: - Ok med det priset så kanske vi ska fundera på att byta ut dörrarna på bottenvåningen som du har velat länge.
Åhh ... jag kunde ha pussat honom om det inte var för att han var i andra ändan av telefonen... ibland vet nog dessa stackars manipulerade män vad vi tänker även om de påstår att vi är omöjlig att förstå sig på ;-)

Så nu är det bara för mig att kavla upp armarna och börja måla totalt 9 st dörrar eftersom alla var trärena, men det gör jag så gärna bara jag får ny dörrar!
Det här är dörrarna vi har på bottenvåningen, bilden gör faktiskt dem snyggare än vad de är.
De har en läskig plasthinna som är gulnande av ålder och av förra ägarens rökande och har en extermt ful guldkant som ska försöka imitera speglarna i en gammaldags dörr.4 kommentarer:

Ika sa...

Sånna där fynd vill man ju gärna hitta lite fler av!! Var hos målarn i går och konstaterade att man måste nästan måla alla dörrar för han för att de skall få samam vita nyans ananrs står man där med tre olika nyanser av vit. Den ena gulare än den andra.

synne sa...

Verkligen kul med nya dörrar. Gillar inte de där gamla du har.
De var säkert snygga en gång i tiden.

Hur är det med dig annars?
Bra hoppas jag.
Här haltar hälsan lite så vi får se vad som sker...
Ha nu en fin kväll.
Kram Synne.

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Kul för er att hitta såna fynd! Roligt för er också att ni kommer vidare med trappan snart.

Vilket hus ni kommer att få!

Vimsingen sa...

Wow vilket fynd. Helt otroligt pris.
Vi jobbar på. Huset har ju tagit en lite nu inrikning men vi kommer börja ta ner träd i nästa vecka, om vädre tillåter och sedan dränera i Mars.
Men det är mycket att tänka på.
/Vimsingen