lördag 23 januari 2010

Benjamin 5,5 månader och tiden flyger förbi
Jag vet inte var tiden tar vägen men den flyger verkligen förbi. Här om dagen satt jag och maken och pratade om att det gick så fort och då kom jag helt plötsligt på att jag nu har passerat halvtid på min mammaledighet.... HJÄLP vad tog tiden vägen och snart ska jag tillbaka till jobbet igen. Men Benjamin kommer nog ha toppen med pappa ett halvår.

Sen en vecka tillbaka så sitter nu Benjamin på egenhand även om det fortfarande är lite vingligt ibland så det ligger kuddar runt för säkerhets skull. Sen har han också kommit underfund med att riva saker är extremt kul som synes på bilderna, mamma och pappa bygger och Benjamin river snabbare än vi bygger :-)
Sen har han kommit underfund med att spegel inte bara är något som det finns en annan lite kille i som man kan ha kul med utan man kan också slicka på spegeln också.
Stå upp är också en favorit, fast där kommer jag nog behöva lite hjälp ett tag till.
Det här är en bild på en av de första gångerna Benjamin fick gröt och som synes så hamnade en hel del utanför men det dröjde inte länge för än han fick kläm på det. Nu mera vid 5,5 månader så äter Benjamin bara mat, han ratade bröstet redan när han var knappt 5 månader och tyckte mat var mycket bättre så nu äter han 5 mål mat/gröt/frukt om dagen.

En liten höst kille på ca 3-4 månader som blir ner packad i höstlöv.
Mina killar sover så sött.... är de inte för underbara???


Tänk det var inte länge sedan som Benjamin var så här liten.... åter igen vad tog tiden vägen????
10 kommentarer:

Ika sa...

Vi kommer jätte gärna på fika, sambon o jag är hemma på dagarna så det hade varit jätte trevligt. Vi får höras av närmare.
Killen har sprungit iväg helt klart!

Vimsingen sa...

Så söt han är. FÖrstår att tiden går fort.
Kram
Vilma

Malin sa...

Vilken liten sötnos han är!

Anonym sa...

Hej! Satt och letade inspiration på nätet till ommålningen av vårt hus till sommaren. Och hittade ert hus, som jag tyckte var helt underbart fint! Får man fråga vilka färgnummer ni valde? Kan inte riktigt hitta det i något inlägg. Skulle vara mycket tacksam för svar!
Mvh Sara

Anonym sa...

Oj! Behöver kanske lämna min mail så att ni kan svara: sarakilstromer@hotmail.com. Jättetacksam om ni vill ta er tid med färgnumrena.

Klorofyllidyll sa...

Hallå... är det inte dags för lite bilder från er renovering ;-) Är lite nyfiken. Hoppas allt är bra med er. Lillkillen har verkligen blivit stor och är ännu större nu kan jag tänka mig. Kan ni inte komma och hälsa på oss jobbarkompisar snart? Våren är avlägsen men i morgon börjar jag på min träfgårdsdesignkurs igen. Härligt.
Vi ses. Kram Petra

Malin sa...

Han blir bara snyggare och snyggare men det här med bordsskicket får ni jobba på!
Kram
/Malin

Merja sa...

Underbar höstbild med söta killen och löven:)

Alla kan sy sa...

Visst går tiden galet fort när man är hemma. Stina är snart 6 mån! Vi har lagt byggplanerna på is, och köpt istället. Kanske bygger vi, men inte än på några år.

Nu är det snart vår, och snön helt borta, och då kommer tiden springa iväg ännu snabbare.

Vi hörs!

Kram, Marie

Ika sa...

Hoppas allt är bra med er!!