måndag 22 oktober 2007

Girl Power!

Av någon konstig anledning så har vi haft mest tjejer som har varit och hjälpt oss att snickar. Här kommer ett axplock på "vackra" bilder av Girl Powern ;-)
Of some odd reason it has been most girl friends of mine that have been her to help us out with the carpentry work. Here is some "beautiful" pictures of the Girl Power ;-)


M. visar bästa sidan - skämt och sido en kär gamal kompis sedan gymnasiet.
M. is showing her best side - just kidding she is a lovely friend since high school.


Förskolerläraren C. visar muskel styrkan i armarna.
Nursery school teatcher C showing her muscle strength in her arms.


Sist kommer fru Taklyft och visar musklerna med kapen... Jag har klyvt mängder med pannor vid det här laget... och än är de inte färdigt... suck!
Last is Mrs Rooflift showing her muscels with the cutting mashine... I have cut tons of tiles but there are still a lot left.

Det är några tjejer till som har ställt upp och hjälpt till men tyvärr har jag inga kort från de tillfällerna. Y har hjälpt mig med att måla och P har lagt en enorm mängd med takpannor... ni får återkomma igen så lovar jag att ta kort... ;-)
There is some more girls that have helpt out but I have no pictures of them. Y. has helpt me out with the painting and P. has put a lot of roof tiles... you have to return and I promiss to take a picture of you.. ;-)

Till alla som har hjälpt till - Ett hjärtligt tack och ni är värda en buket blommor!
To all of you that has helped out - A big tank you and you are worth a big bouquet of flowers!

5 kommentarer:

linnea-maria sa...

Ja det här landet är fullt med händiga kvinnor som inte bangar för att hugga i lite. Det här med händighet spelar det ingen roll om det är med nål och tråd eller hammare och spik :)
Trevlig fortsätting /linnea-maria

Anonym sa...

Det var roligt att få hjälpa till. Lite synd att vi inte tänkte på att ta kort den vackra kvällen. Vi satt på nocken, tittade på solnedgången och lovade komma ihåg det här taklyftet och känslan från kvällen då vi blir gamla. Ett tips: B var där och tog kort av oss 3! ;)
P

Nicolinas boning sa...

Utan kvinnor stannar Sverige...hette det för några år sen...utan tjejer stannar Taklyftet;-)
Kram/Birgitta

C sa...

Du är inte så dum med kameran:-)
Säg till om det behövs mer hjälp...

Anonym sa...

Ja fru taklyft, du känner väl tjejerna sedan förr och vet att de inte går av för hackor ........ eller drinkfester..... ;)

/M