lördag 20 april 2013

Vårkänska i kroppen


Nu är det dags för den här sömniga bloggen att vaka till liv igen, det är vår och äntligen har inpirationen kommit tillbaka och framför allt har jag börjat kunna pilla med min trädgård!

Det finns massor av funderingar och planer för trädgården i år, för i julas fick jag mina ritningar från trädgårsarkitekten och vi har kommit överens med grannen om att vi ska göra om häcken mellan tomterna.... fortsättning följer!

För två helger sen så vårstädade jag alla rabatter. Idag har jag klipp äppelträdet och tömt komposten men tyvärr räckte det inte till alla rabatterna utan i morgon så får jag köpa lite gödsel till de två sista. Plantjorden tog också slut, så jag fick inte ner alla vårblommor heller.

Min tålmodige son var med hela tiden idag och studerade ingående maskarna i komposten, plockade grenar, inspekterade myror ingående osv.
Sen så fick han syn på den första Citronfjärligen för i år!

Bilen är från idag och från mina underbara krokusar som börjar sticka upp överallt.


2 kommentarer:

Ika sa...

Jag bara måste få se vad hon har hittat på åt dig. Du glömmer väl inte att vi har buskplantorna kvar om du vill ha ett par.

Min plats i solen sa...

Visst är det en ljuvlig känsla. Den där sprittande vårkänslan som fyller kroppen med liv och energi. Och vad gott ni har det där i trädgården. :)

Här flög en humla in i köksfönstret idag. Han/hon var nog också lite våryr. ;)

Sköt om dig och njut av våren!

Kram Lotta