måndag 28 januari 2008

Ljuset börjar närma sig!Så här ser vårat hus ut på framsidan nu mera. Det är viss skillnad mot mitt senaste inlägg om framsidan den 20 oktober.
Ställningen är borta sedan länge. Vi fick betala 3 600 kr för ca 10 veckors hyra vilket är det billigaste som jag har hittat i Göteborgs trakten.

Nu syns det verkligen att huset är fläckigt ;-). Målning är något som står på att göra listan till våren är en sak som är säkert!

The house looks like this now. It is some difference since last contribute 20 Oktober.

1 kommentar:

Mamma Millan sa...

Hej sitter o surfar på lite bloggar...o vad hittar jag...Taklyftet!!!

Vad kul!!!Har nämnligen gått igenom det ni just håller på med. Dvs Lyft taket....fr 1-plans till 1 1/2 -plans. Vi hade ett sävsjö hus fr grunden på 100 m2. jag ritade o designade en utbyggnad samt övervånig...en arkitekt satte skisserna på tryck...
Sedan satte vi igång....Gjorde allt själva i lösvirke....rev det befintliga o på med en övervåning. Nu är huset på 260m2.Oj så lätt det lät.....ne det var det verkligen inte...vilket jobb....tog oss nog 3 år...men snyggt blev det!
Efteråt insåg vi att det skulle varit betydligt bättre att byggt helt nytt, men vi trivdes sååå bra på vår tomt, o gör än.

Lycka till!!Hör gjärna av er , så kan ...kan va kul att se hur det går...ni kan få se på bilder ifrån vårt hus.
Mamma Millan