Här kommer receptet på Provensalsk marinad, den fungerar ypperligt på fisk och kyckling. Jag har inte testat den på kött ännu så länge.
Jag rekomenderar att marinaden får ligga och dra längre än vad som står i receptet.
minst 2 timmar för fisk och kyckling kan med fördel läggas i marinaden dagen innan.
Recept på Svärmors himmelska dragonsås till fisk
Tillägg: Jag glömde att nämna att såsen bör göras dagen eller minst 4 timmar innan servering så att dragonsmaken får utvecklas.
- 4 dl cream fraich (jag har testat med Grekisk Youghurt på burk i brist på annat vid ett tillfälle och det fungerade lika bra)
- 2 dl vispad grädde
- 1-2 vitlöks klyftor
- 1 msk torkad dragon eller 3 msk färsk dragon
- 1/2 msk citron peppar
- salt efter smak
Tack för så bra recept måste jag genast bokmärka!
SvaraRadera