måndag 10 december 2012

Tillbaka blick


Här om dagen så höll jag på med lite julpyssel och då råkade jag hitta det här kortet på min älsklingar från ett besök hos svärföräldrarna i Skåne i början av november. Vi gjorde ett litet röj och krattade ihop allt löv till vår sons stora förtjusning som ni ser på kortet. Jag vet inte vad som var bäst, bli helt nergrävd i löv eller att få åka skottkärra :-)

Just nu befinner jag mig i Ghent på jobb resa och här om veckan var jag i Umeå så det är lite hektiskt på jobbet för tillfället. Tyvärr finns inte kameran med i bagaget till Ghent pga tiden till att fota inte finns vilket jag hade önskat för staden är otroligt vacker.


måndag 3 december 2012

Efterlysning avblåst


Efterlysningen är avblåst
I går eftermiddag så kom Smilla hem igen efter nästan en vecka!

Var hon har hållit hus har vi inte en aning om men hon är välbehållen.

I lördags så gick vi runt och la lappar i postlåder i de närmsta kvarteren och prata med folk vi såg. Om det var det som gav resultat eller det bara var en slump har vi inte en aning om, huvudsaken är att hon är hemma.

Ni får alla ha en bra vecka!


söndag 2 december 2012

Eferlysning - Vår katt Smilla har försvunnit


Sen i måndags den 25 November saknar vi våran 6 åriga kattflicka Smilla. Hon är vit men grå teckning på öron, svans och fläckar på ryggen. Hon försvann i Öjersjö, Göteborg. 

 

Hör gäran av er om ni har sett henne.