söndag 14 december 2008
Här kommer äntligen en uppdatering på hus fronten. Medan jag har legat på sofflocket de senaste 2 månaderna har maken varit flitig som en liten myra.
Nästan hela spånskivegolvet är lagt, det som saknas kan inte läggas för än vi tar upp hålet för trappen. Alla inneväggar är uppreglade, det är en som saknas men brädorna tog slut.

När det gäller trappan så har vi nu bestämt trappfirma och kommer att beställa trappan efter nyår. Valet föll på Idala trappan eftersom de har varit väldigt tillmötesgående och kommer när vi har gjort beställningen varit här 2 ggr för att måta och kolla så allt blir rätt, sen bidrog helt klart priset också.

När det gäller mig så börjar jag bli bättre och är äntligen tillbaka till jobbet efter 4 veckors 100% sjukskrivning och en vecka med 50%. Jag har aldrig i hela mitt liva varit borta så länge från jobbet eller varit så sjuk heller för den delen. Totalt blev det 4 dagar på sjukhus och 3 besök på akuten och x-antal träffar med olika läkare. Men min operation är nu äntligen bestämd till den 5 februari och då ska jag bli av med eländet till galla.

Nu till roligare saker! På torsdag så flyger vi till USA och kommer att spendera Jul och Ny År där och jag längtar så tills vi är på väg!